Partner van Egmonttasting:

BROUWERIJ DE RYCK


120 jaar & 4 generaties later staat nog altijd een familielid aan de roerkuip. En niet zomaar iemand: An De Ryck, één van de weinige vrouwelijke brouwers in België. Elke dag opnieuw slaagt ze erin om, samen met de medewerkers van het DE RYCK-team, iedere klant te laten genieten van een lekker biertje van de beste kwaliteit!

Special DE RYCK

“Spécial” De Ryck is ons “vlaggenschip” , gecreëerd in 1920 en sindsdien met passie & volgens het originele recept gebrouwen. Het is een authentieke amberkleurige Special Belge Ale gemaakt uit pure ingrediënten (hop, mout, gist en water) en heeft een moutige en fruitige smaak en een licht bittere afdronk. Met z’n 5.5% Alc. Vol. is het een karaktervolle doordrinker en leent zich door het smaakpalet perfect tot verschillende foodpairings. 2* winnaar Bronze award World Beer Cup- Category: Belgian & French style Ale én erkend streekproduct.

AREND Tripel

Arend tripel is een goudblond bier van hoge gisting met een hoppige neus, een zachte moutsmaak en evenwichtige, subtiele, hopbittere afdronk met een verrassende fruitigheid. De evenwichtig geselecteerde ingrediënten maken van de Arend tripel een hemels hedendaags degustatiebier.

Dit heerlijke bier weet zowel nationaal als internationaal biergenieter én –kenner te bekoren en viel op de gerenommeerde European Beer Star Awards in Duitsland meermaals in de prijzen in de categorie tripel. Met tweemaal de bronzen medaille, een zilveren medaille en drie keer de gouden medaille werd deze Arend tripel reeds tot drie maal toe uitgeroepen tot beste tripel van Europa!

STEENUILKE

‘Steenuilke’. Een blond degustatiebier van 6.5% alc. dat in samenwerking met het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen werd gecreëerd ter ondersteuning van het steenuilproject in de regio. Om de specificiteit van onze streek en dit kleine diertje te onderstrepen werden zorgvuldig kruiden uitgezocht die bij ons in de Vlaamse ardennen groeien.

Het steenuilke is een uniek en pittig bier met een lichte moutsmaak, een subtiele fruitigheid en een fijne kruidige, licht grassige smaak. Het heeft een volmondige hoppige en droge afdronk .Deze geven het bier een heel eigen volmondig aroma en smaak, zodat eentje al snel smaakt naar meer. Dit unique biertje overtuigde de jury op de European Beer star in Nürnberg en won de zilveren medaille.

ONTDEK ONZE ANDERE PARTNERS

Egmonttasting Partners Brouwerij Van Den Bossche
Egmonttasting Partners De Hoevebrouwers
Foodmarket-Aperozero
Foodmarket-KoffiesCeuterick