DE KÉ

In dit familierestaurant roert chef Jurgen Claeys sinds 2006 in de potten. Samen met zijn echtgenote èn gastvrouw-sommelier Patricia Schroeven delen zij hun passie voor quality food in combinatie met een exquis glas wijn aan een sfeervol gedekte tafel.

Chef Jurgen beheerst het vakmanschap van de klassiekers, maar bereidt deze keer op keer met een eigen twist. Specialiteit van zijn hand zijn creatieve bereidingen met dagverse kreeft en een eerlijk stuk vlees van het huis.

+32 9 360 87 00

info@deke.be

www.deke.be

 

MENU


Millefeuille van tonijn & kalfsmuis / ansjovis / peterselie coulis

 

DE KÉ

In dit familierestaurant roert chef Jurgen Claeys sinds 2006 in de potten. Samen met zijn echtgenote èn gastvrouw-sommelier Patricia Schroeven delen zij hun passie voor quality food in combinatie met een exquis glas wijn aan een sfeervol gedekte tafel.

Chef Jurgen beheerst het vakmanschap van de klassiekers, maar bereidt deze keer op keer met een eigen twist. Specialiteit van zijn hand zijn creatieve bereidingen met dagverse kreeft en een eerlijk stuk vlees van het huis.

+32 9 360 87 00

info@deke.be

www.deke.be

 
 

DE KÉ

In dit familierestaurant roert chef Jurgen Claeys sinds 2006 in de potten. Samen met zijn echtgenote èn gastvrouw-sommelier Patricia Schroeven delen zij hun passie voor quality food in combinatie met een exquis glas wijn aan een sfeervol gedekte tafel.

Chef Jurgen beheerst het vakmanschap van de klassiekers, maar bereidt deze keer op keer met een eigen twist. Specialiteit van zijn hand zijn creatieve bereidingen met dagverse kreeft en een eerlijk stuk vlees van het huis.

+32 9 360 87 00

info@deke.be

www.deke.be


MENU


Millefeuille van tonijn & kalfsmuis / ansjovis / peterselie coulis

 
ONZE SPONSORS
Egmonttasting - Sponsor - Delhaize Zottegem
Egmonttasting - Sponsor - Beltrami Fashion
Egmonttasting - Sponsor - Delhaize Zottegem
Sponsor1000-300x300-v1
Egmonttasting - Sponsor - Volvo
Egmonttasting - Sponsor - Fiers
Sponsor1000-300x300-v-5