'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be

 

MENU


Pulled pork / madeira / fijne groentjes / krokante ui

 

'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be

 

'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be


MENU


Pulled pork / madeira / fijne groentjes / krokante ui

 
ONZE SPONSORS
Egmonttasting - Sponsor - Delhaize Zottegem
Egmonttasting - Sponsor - Beltrami Fashion
Egmonttasting - Sponsor - Delhaize Zottegem
Sponsor1000-300x300-v1
Egmonttasting - Sponsor - Volvo
Egmonttasting - Sponsor - Fiers
Sponsor1000-300x300-v-5