'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be

 
tparksken-egmonttasting-culinair-event-zottegemtparksken-egmonttasting-culinair-event-zottegem

MENU


Hondshaai met frisse groene kruiden

 

'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be

 
 

'T PARKSKEN

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale, kraakverse streek- en seizoensproducten een moderne Franse toets. Geniet bij elk gerecht ook van de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

+32 9 362 52 20

info@parksken.be

www.parksken.be

tparksken-egmonttasting-culinair-event-zottegemtparksken-egmonttasting-culinair-event-zottegem

MENU


Hondshaai met frisse groene kruiden

 

BEKIJK ANDERE DEELNEMERS

mange-@-tous-egmonttasting-culinair-event-zottegem
Mange@Tous
meileken-egmonttasting-culinair-event-zottegem
Eat@Meileken
bakkerij-sint-anna-egmonttasting-culinair-event-zottegem
Sint-Anna
two-cooks-egmonttasting-culinair-event-zottegem
Two Cooks
in-de-kleine-prins-egmonttasting-culinair-event-zottegem
De Kleine Prins
groenenhond-egmonttasting-culinair-event-zottegem
In den Groenen Hond
julie-bakelandt-egmonttasting-culinair-event-zottegem
Julie Baekelandt